برگزاری پنجمین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

پنجمین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید رشته های رادیولوژی ، علوم آزمایشگاهی و اتاق عمل برگزار گردید

پنجمین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجوین ورودی جدید رشته های رادیولوژی ، علوم آزمایشگاهی و اتاق عمل در مورخ 30/8/91 از ساعت 8 صبح الی 13 بعدازظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور حدود 106 نفر از دانشجویان با تاکید بر سه مهارت مدیریت ارتباط موثر، رفتار جراتمندانه و قدرت نه گفتن و مدیریت استرس برگزار گردید .کارگاه راس ساعت 15/8 صبح با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی شروع شد پس از اجرای پیش آزمون آقای داریوش لامعی مهارت مدیریت ارتباط موثر را بصورت تئوری و عملی تدریس نمودند . سپس پذیرایی و در ادامه کارگاه مهارت رفتار جراتمندانه و قدرت نه گفتن توسط آقای فرید عباسی با کار عملی و تئوری توضیح داده شد . مهارت مدیریت استرس را جهت دانشسجویان آقای دکتر داوری نژاد تدریس نمودند . کارگاه با اجرای سئوالات پس آزمون و نظر سنجی راس ساعت 13 بعدازظهر به پایان رسید .