ششمین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

در رشته های بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در تاریخ 22/9/91 برگزار شد

ششمین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید رشته های بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در تاریخ 22/9/91 از ساعت 8 صبح الی 13 بعدازظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگـــزار گردید . پس از تلاوت آیــاتی چند از کلام ا... و سرود جمهوری اسلامی ایران و اجرای پیش آزمون ریاست محترم دانشکده بهداشت جناب آقای دکتر یحیی پاسدار به دانشجویان خیر مقدم گفتند و ضرورت اجرای کارگاه را توضیح دادند . در ادامه آقای داریوش لامعی به ارائه مباحث تئوری و عملی مهارت ارتباط موثر پرداختند . آقای فرید عباسی در مبحث دوم به ارائه مهارت جراتمندی و قدرت نه گفتن بصورت تئوری و سپس کار عملی پرداختند . در بحث سوم مهارت مدیریت استرس را سرکار خانم پرستو عباسپور در قالب شناخت استرسورهای دوران دانشجویی ،راهکاری کاهش استرس و مدیریت زمان آموزش دادند . کارگاه فوق پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی در ساعت 13به پایان رسید .