برگزاری کارگاه آموزشی قرآن پژوهی در تاریخ 91/9/28

کارگاه آموزشی قرآن پژوهی با عنوان (( قرآن و اهل بیت )) در تاریخ 91/9/28 با حضور دکتر نادعلی از اساتید مجرب دانشگاه رازی و حضور 105 نفر از کارکنان مراکز و ستاد دانشگاه و ادارات دیگر برگزار گردید . در این کارگاه پر بار که با تلاوتی چند از آیات قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز گردید ، ضمن بیان مباحث پر نغزی از آیات قرآن کریم و ارتباط آیات با مبحث و عبودیت و بندگی و تبیین اینکه قرآن معجزه الهی و کتاب هدایت است و ائمه اطهار جلوه تمام معنایی از قرآن کریم اند ، راهکارهایی جهت سر لوحه قرار گرفتن این کتاب در تمامی ابعاد زندگی ارائه گردید . در پایان جلسه پرسش و پاسخ هایی پیرامون مسائل مطرح شده در جلسه ارائه گردید .