برگزاری نشست دانشجویی با موضوع روش های برتر مطالعه ، تقویت تمرکز حواس و مقابله با اضطراب امتحان

همزمان با اعتکاف علمی دانشجویان در تاریخ 7/10/91

با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات دانشجویان و برگزاری (( اعتکاف علمی )) ویژه دانشجویان دختر توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اداره امور فرهنگی دانشگاه یک جلسه آموزشی با عناوین روش های برتر مطالعه ، تقویت تمرکز حواس و مقابله با اضطراب توسط اداره مشاوره دانشجویی ، جهت دانشجویان شرکت کننده در این برنامه اجرا شد . در این نشست سرکار خانم عباسپور کارشناس ارشد روان شناسی به بیان مباحثی در خصوص روش های مطالعه ، تکنیک های تقویت تمرکز حواس حین مطالعه و مقابله با اضطراب امتحان پرداختند. نشست مذکور در روز پنجشنبه تاریخ 7/10/91 از ساعت 20 الی 22 در محل مسجد امام صادق (ع) برگزار گردید .

در پایان ضمن توزیع بروشورهای آموزشی (( اینجوری درس نخوان )) و (( پروردگارا به من آرامش عطا کن )) مدرس به سئوالات دانشجویان در این خصوص پاسخ گفتند .