از دانشجویان در مورخ 25/10/91 صورت گرفت
با همکاری دانشجویان رابط مدیریت دانشجویی پرسشنامه ای از برنامه غذایی بر اساس میزان رضایت مندی دانشجویان تهیه و در سطح خوابگاه ها توزیع گردید ، که پس از گرد آوری و استخراج داده های آماری نتایج ذیل با توجه محبـــــوبیت نوع غذا نهار اولویت هایی گردیده است .
1- جوجه کباب
2- چلو خورشت قیمه
3- زرشک پلو با مرغ
4- چلو کباب کوبیده
5- خورشت آلو
اما اولویت بندی غذای شام :
1- جوجه کباب
2- سیب زمینی ، تخم مرغ
3- تن ماهی با پلو
4- ماهی قزل آلا با پلو
5- چلو خورشت فسنجان
6- عدس پلو
این نتایج در برنامه ریزی ماهیانه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت