دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین دستگاه های استان و کارشناسان مربوطه

به عنوان دستگاه منتخب و کارشناس برتردر سومین جشنواره برترین های اوقات فراغت حائز رتبه برتر گردید .

سومین جشنواره تجلیل از برترین اوقات فراغت در دو بخش دستگاه های منتخب و کارشناس برتر ، در بهمن ماه 91 به میزبانی ستاد ساماندهی سازمان جوانان و ورزش استان در روز چهارشنبه مورخ 91/11/11  در سالن اجتماعات دفتر آموزش و پژوهش استانداری برگزار گردید. در ابتدا آقای بیگلری سرپرست معاونت فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان ضمن خیر مقدم به مهمانان در خصوص نقاط قوت و ضعف اوقات فراغت جوانان سخنانی ایراد نمود،سپس آقای معتمد نیا مدیر کل دفتر ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان سخنران مراسم در مورد سند اوقات فراغت توضیحاتی در این خصوص بیان داشت وی گفت : ساماندهی به اوقات فراغت فقط مختص به ایام تابستان نیست بلکه باید کل سال را پوشش داد. در پایان مراسم نیز از برترین های سومین جشنواره اوقات فراغت از جمله دانشگاه علوم پزشکی تجلیل و تقدیر به عمل آمد .