جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پرستاری

روز چهارشنبه مورخ 18/11/91 در دانشکده پرستاری ، مامایی

در روز چهارشنبه مورخ 18/11/91 دانشکده پرستاری ، مامایی شاهد برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پرستاری ، مامایی ورودی 87 این دانشکده بود . در این مراسم ریاست محترم دانشکده پرستاری ، مامایی ، مدیران گروههای آموزشی معاونت محترم فرهنگی ، دانشجویی- مدیر محترم فرهنگی و جمعی از کارکنان ستاد دانشگاه حضور داشتند . جناب آقای دکتر اشتریان ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی برای دانشجویان فارغ التحصیل به ایراد سخنرانی و عرض خیر مقدم پرداختند و در ادامه جناب آقای دکتر پالش به ایراد سخنرانی پیرامون علم آموزی و تلاش دانشجویان در این رابطه پرداخت و برای دانشجویان فوق آرزوی موفقیت نمودند و پس از آن به مناسبت ایام ا... دهه فجر سرودهای پیروزی انقلاب اسلامی پخش گردید .

مسابقه حافظ خوانی و قرائت سوگندنامه و اهداء لوح تقدیر و جوائز به دانشجویان فارغ التحصیل و دانشجویان برتر در زمینه های علمی ، آموزشی و پژوهشی از دیگر برنامه های این جشن بود .

ما هم برای همه دانشجویان عزیز آرزوی موفقیت داریم ، امیدواریم  همواره در راه تحصیل علم و دانش موفق باشند .