سیمرغ ، نماد جشن بزرگ انقلاب در روز 19 بهمن به پرواز در می آید .

بمنظور بزرگداشت سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت ستاد برگزاری مراسم دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جشن باشکوهی تحت عنوان سیمرغ برگزار می گردد. این جشن در روز شنبه مورخ 19/11/87 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با حضور اساتید ، دانشجویان ،کارکنان و خانواده محترم آنها برگزار می شود و بین ساعت 30/9 تا 30/11 اوقات شاد و خاطره انگیزی را برای مدعوین رقم می زند .

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین روحانی (مورخ وقایع انقلاب ) سخنرانی می کند و اجرای موسیقی ،طنز و ... از برنامه های نشاط انگیزی است که برای جشن مذکور در نظر گرفته شده است .