همایش دانشجویی تحت عنوان ( تحول فردی ) با حضور آقای دکتر کردی ( دکترای روانشناسی )

همایش دانشجویی تحول فردی در تاریخ 5/12/92 از ساعت 19:30 الی 22:30 با حضور بیش از 500 نفر از دانشجویان

همایش دانشجویی تحول فردی در تاریخ 5/12/92 از ساعت 30/19 الی 30/22 در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید . همایش دانشجویی تحت عنوان (( تحول فردی )) در تاریخ 5/12/92 از ساعت 30/19 الی 30/22 در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) با حضور آقای دکتر عبدالرضا کردی ( دکترای روانشناسی ) با محورهای نقشه راه موفقیت ، دگرگونی افکار ، تحول در زیستن ، آغاز و پایان زندگی برگزار گردید . در این همایش که حدود 550 نفر از دانشجویان دختر و پسر حضور داشتند آقای دکتر کردی ضمن بیان مطالب علمی در خصوص مولفه های همایش ، به بررسی راههای تحول فردی در دوران دانشجویی پرداختند و در ادامه دانشجویان پسر با بیان پرسش های خود از سخنران همایش ، به پاسخ های مورد نظر دست یافتند . پس از پذیرایی از شرکت کنندگان همایش ، در ساعت 30/22 به اتمام رسید .

کردی 3
کردی 2