اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی غرب کشور و بازدید از یادمان مرصاد با حضور راوی 8 سال دفاع مقدس

و زیارت امامزاده محمد (ع) با حضور 130 نفر از دانشجویان دختر برگزاری گردید

در این اردوی یکروزه برنامه های فرهنگی متنوعی برگزار گردید که این برنامه ها شامل : نشست گروهی و جلسه پرسش و پاسخ پیرامون حجاب و شخصیت زن ، آداب و اهــداف زیارت معصومین (ع) مسابقه فرهنگی و مســــابقات ورزشی و ... می باشد . همچنین در این اردو پس از زیارت امامزاده محمد (ع) و برگزاری مسابقات متنوع در راه بازگشت دانشجویان از یادمان پر افتخار مرصاد بازدید بعمل آورده و چکیده ای از دلاوری های سربازان اسلام در عملیات غرور آفرین مرصاد از زبان حماسه سازان آن روزگاران به سمع و نظر دانشجویان شرکت کننده  در اردو رسید .