کارگاه آموزش مهارت ارتباط موثر با دانشجویان با تاکید بر دانشجویان آسیب پذیر

جهت ناظمه ها و نگهبانان خوابگاهها برگزار شد .

کارگاه آموزشی با عنوان مهارت ارتباط موثر ویژه ناظمه ها و نگهبانان خوابگاههای دانشجویی در تاریخ های 23 و 24 شهریورماه سالجاری از ساعت 09:30 الی 12:30 در محل سالن شهدای دانشجوی معاونت دانشجویی ، فرهنگی با حضور 36 نفر از ناظمه ها و نگهبانان و کلیه پرسنل ستادی اداره مشاوره و اداره خوابگاهها برگزار گردید . کارگاه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و خیر مقدم و خوش آمد گویی جناب آقای دکتر رضا علی بخشی معاون دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه آغاز گردید . سپس آقای فرشاد شاکری مدیر دانشجویی ، اهداف و ضرورت تشکیل کارگاه مذکور را بیان نمودند در ادامه سرکار خانم پرستو عباسپور رئیس اداره مشاوره نیز گزارشی از مشکلات ارتباطی و بین فردی دانشجویان در خوابگاهها را ارائه دادند . سپس جناب آقای دکتر علی اکبر پرویزی فرد روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه به آموزش مهارت ارتباط موثر پرداختند . کارگاه با پرسش و پاسخ در خصوص مباحث ارائه شده ادامه یافت . پس از پذیرایی ، کارشناسان اداره خوابگاهها مروری بر قوانین و آئین نامه های انضباطی در خوابگاههای دانشجویی داشتند . کارگاه پس از نظر سنجی در ساعت 12:30 ظهر پایان یافت .

ناظمه6ناظمه4
ناظمه5