همایش توجیهی دانشجویان جدید الورود (شب اول ویژه خواهران) در روزهای 16و15 مهرماه در مجتمع امام حسن مجتبی (ع)

واقع در شهرستان صحنه با حضور بیش از 700 نفر از دانشجویان،مسئولین،اعضای هیئت علمی و کارکنان

همایش توجیهی دانشجویان جدید الورود 94/93 در روزهای 16و15 مهرماه در مجتمع امام حسن مجتبی (ع) واقع در شهرستان صحنه با حضور بیش از 700نفر از دانشجویان،مسئولین، اعضای هیئت علمی و کارکنان برگزار گردید. در این همایش دانشجویان دختر در روز 15 مهرماه راس ساعت 30/15 در پذیرش شدند و از بدو ورود از غرفه های نمایشگاهی دایر در محوطه مجتمع بازدید نمودند وضمن بازدید فرم های مخصوص کانونها و تشکلها و... را دریافت نمودند. پس از اقامه نماز مغرب و عشاء و صرف شام دانشجویان دختر در مراسمی که از ساعت 20 لغایت 30/22 در سالن اجتماعات مجتمع برگزار گردید حضور یافتند، مراسم با قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید و پس از آن در این مراسم دکتر علی بخشی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی به ایراد سخنرانی پرداختندو پس از سخنرانی به معرفی مدیریت ها و ادارات معاونت دانشجویی و فرهنگی پرداختند و در زابطه با آنها توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا کاظمی اصل مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سرکار خانم کریم زاده از اساتید دانشگاه تهران به ایراد سخنرانی پیرامون مباحث فرهنگی، تربیتی ،مذهبی و... پرداختند و  درپایان مراسم برنامه های شاد و متنوع از جمله: طنز، مسابقه پانتومیم و مشاعره ویژه دانشجویان برگزار گردید و به دانشجویان برگزیده هدایایی تقدیم شد. از جمله برنامه های جانبی پس از مراسم، نور افشانی و رصد ستارگان و استفاده از امکانات ورزشی مجتمع بود که با استقبال دانشجویان مواجه گردید.

دختر3
دختر2