برگزاری همایش دانشجویان جدیدالو.رود ، مهر ماه 93

( شب دوم ) ، همایش ویژه برادران )

برنامه روز دوم همایش دانشجویان جدیدالورود بعد از سرو ناهار و اقامه نماز ظهر و عصر و استراحت دانشجویان پسر و هدایت کاروان خواهران به مقصد کرمانشاه با مسابقات ورزشی دارت ، سار جنت ، طناب زنی ، طناب کشی ، استخر و بازدید دانشجویان از غرفه ها ادامه یافت ، و در نهایت دانشجویان پسر و هیات اجرایی به اقامه نماز مغرب و عشاء و سرو شام پرداختند . در ادامه برنامه های همایش جناب آقای دکتر کریم سرپرست دانشگاه به همراه معاونین محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی ، آموزشی ، پژوهشی ، دانشجویی و فرهنگی و جمعی از هیات علمی دانشگاه از غرفه های دانشجویی و دستاوردهای آنها بازدید به عمل آوردند . همچنین برنامه شب دوم پسران با حضور کلیه دانشجویان جدیدالورود در سالن اجتماعات مجتمع با تلاوت قرآن ، سرود جمهوری اسلامی ، کلیپ سخنان مقام معظم رهبری ، سخنرانی دکتر بهمن بهمنی استاد برجسته روانشناسی ، اجرای گروه طنز اجتماعی و پذیرایی از شرکت کنندگان و اجرای نور افشانی در مجوطه مجتمع و اجرای برنامه رصد آسمان و مراسم دعا و نیایش و قرائت قرآن لحظات پر بار و خاطره انگیزی برای حاضرین رقم  زد . و این چنین بود که تنوع برنامه ورد زبان دانشجویان بود و هنگام برگشت در فردای آن روز هنوز ادامه داشت .

پسر5
پسر4