برگزاری اولین دوره از کارگاههای مهارت های زندگی

ویژه دانشجویان ورودی جدید (94-93) ، رشته پزشکی

اولین دوره از سلسه کارگاههای آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 94-93 در تاریخ 5/8/93 از ساعت 8 صبح لغایت 12:30 ظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 103 نفر از دانشجویان رشته پزشکی برگزار گردید . کارگاه با تلاوتی چند از قرآن مجید و اجرای پیش آزمون آغاز گردید . پس از آن جناب آقای دکتر مهدی زیبری ریاست محترم دانشکده پزشکی ضمن بیان اهداف کارگاه توصیه هایی مبنی بر مطالعه و یادگیری بهتر به دانشجویان داشتند . در ادامه آقای دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به دانشجویان ، ضرورت برگزاری کارگاههای مهارت های زندگی را یاد آور شدند ، همچنین به نقش برنامه ریزی و مدیریت زمان در موفقیت بسیار تاکید داشتند . سپس سرکار خانم پرستو عباسپور ضمن مروری کلی بر مهارت های زندگی به آموزش ارتباط موثر و ارتباط بین فردی پرداختند . در ادامه آقای فرید عباسی مطالبی را بصورت تئوری و عملی در خصوص آموزش مهارت جراتمندی و قاطعیت و قدرت نه گفتن را ارائه دادند . سپس سرکار خانم مژگان سعیدی مهارت مدیریت استرس و مدیریت زمان را آموزش دادند . کارگاه پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی در ساعت 12:30 ظهر به پایان رسید .

پ م 2

پ م 4