کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود (رشته پرستاری ، مامایی )

در این کارگاه مهارت های ارتباط موثر ، جراتمندی ، مدیریت استرس و مدیریت زمان آموزش داده شد

دومین دوره از کارگاه های آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود در تاریخ 19/8/93 در مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 75 نفر از دانشجویان رشته پرستاری و مامایی برگزار گردید ، در این کارگاه یکروزه دکتر اشتریان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تشکر و قدردانی از معاونت فرهنگی ، دانشجویی و همکاران اداره مشاوره  ، بر ضرورت ادامه برگزاری این کارگاهها تاکید داشت .
   دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز که برای بیان خیر مقدم به دانشجویان به این کارگاه دعوت شده بود ، با توجه به قرار گرفتن در ماه محرم و قیام سید الشهدا (ع) گفت : آموزش مهارت های زندگی و شناخت درست مسائل پیرامون ما به نوعی عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر است .
در ادامه خانم عباسپور رئیس اداره مشاوره ، آقای فرید عباسی و دکتر داوری نژاد از کارشناسان مشاوره به ارائه مباحث تئوری و عملی محورهای کارگاه پرداختند . این کارگاه که به همت اداره مشاوره دانشجویی برگزار گردید ، با اجرای پیش آزمون و پس آزمون و نظر سنجی در ساعت 12 ظهر به پایان رسید .

پرستاری 3-93
پرستاری 2-93