بازدید سر زده معاون فرهنگی ، دانشجویی از خوابگاه طالقانی

دانشجویان تداوم ارائه خدمات رفاهی را خواستار شدند

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی  دکتر رضا علی بخشی به همراه مدیر فرهنگی ، مدیر دانشجویی ، رئیس اداره خوابگاه ، رئیس اداره تربیت بدنی و همچنین مسئول واحد IT  در تاریخ بیست و چهارم آبانماه بطور سرزده از خوابگاه طالقانی بازدید بعمل آوردند .
دکتر علی بخشی پس از بازدید از اماکن عمومی خوابگاه ، با حضور جمعی از دانشجویان در نمازخانه خوابگاه مواجه شده و به دیدار و گفتگو با آنها پرداخت ، در این گفتگو با توجه به  راه اندازی اینترنت در کلیه طبقات خوابگاه  ، دانشجویان ضمن تشکر از ارائه خدمات رفاهی به آنها و درخواست تداوم این امر ، درباره مسائلی چون اینترنت ، کیفیت غذا ، سرویس های ایاب و ذهاب ، استفاده از کتابخانه مرکزی ( در ساعات غیر اداری ) و ... به بیان نظرات و خواسته های خود پرداختند . در پایان این دیدار از دانشجویان پذیرایی بعمل آمد .