کرسی آزاد اندیشی دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد

موضوع این کرسی : حضور دانشجویان داروسازی بالای 140 واحد جهت پذیرش مسئولیت فنی داروخانه : آری - خیر بود

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرسی آزاد اندیشی دانشجویان دانشکده داروسازی : موضوع حضور دانشجویان داروسازی بالای 140 واحد جهت پذیرش مسئولیت فنی داروخانه آری یا خیر ، با حضور اساتیدی چون دکتر مهدی مجرب ، دکتر رضا تحویلیان و همکاران واحد آموزشی دانشکده در محل سالن اجتماعات دانشکده داروسازی برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه که حجت الاسلام و المسلمین کاظمی اصل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و مدیر فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشتند .دکتر تحویلیان که به عنوان داور به این کرسی دعوت  شده بود ، ضمن ابراز خرسندی  از برگزاری این کرسی ها در دانشکده گفت: هدف از برگزاری این جلسات برد یا باخت نیست بلکه هدف بارش افکار است و کرسی های آزاد اندیشی در صورتی موفق است که منجر به خلق یک ایده اجرایی گردد.
دکتر تحویلیان همچنین ضمن تبیین بندهای آیین نامه کرسی ها به بیان شرح وظایف داور و منتقدین و موافقین پرداخت . در ادامه موافقین و منتقدین به بیان دیدگاههای خود در خصوص موضوع کرسی پرداختند ، و داور این کرسی ها جمع بندی نظرات آنها را به اطلاع دانشجویان رساند .

کرسی آزاد اندیشی 2