((پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد ))

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در محکومیت در هتک حرمت به ساحت حضرت امام خمینی (ره)

یکی از مولفه های اصلی انقلاب اسلامی که در دنیای غرب در مواجه با آن زبون و ناکارآمد است نقش بی بدلیل رهبری دینی در جامعه اسلامی است ، موضوعی که از ابتدای شروع انقلاب اسلامی با حضور آگاهانه بنیان گذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) مطرح شد ، تا به امروز که جانشین بر حق ایشان در حوادث اخیر ((رهبری )) را در بیدار سازی و دفاع از اسلامیت و جمهوریت و انسجام ملی بر همگان  به اثبات رسانید . و این اشاره به راهبردی است عالمانه در تضمین بقای انقلاب اسلامی که حضرت امام (ره) بر آن تاکید داشتند :

((پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد ))

و اما ... امروز پس از حوادث اخیر انتخابات و رزمایش ملت شریف و حق شناس ایران اسلامی ، دست تهاجم و تاراج ثروت معنوی ملت ایران از آستین خود فروشانی معلوم الحال به بهانه ای دیگر در (( 16 آذر)) که تعلق به قشر آگاه و فهیم جامعه ، (( دانشجویان عزیز )) دارد خودنمایی نمود ، البته آن هم در بین تجمع گروهی خود باخته با روح بی تفاوتی در هتک حرمت مردی آسمانی از تبار خوبان و صالحان که در پناه رهنمودهای ملکوتی اش جامعه امروز همچون قله ایی رفیع ، سربلند و پرآوازه در جهان خودنمایی می کند .

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به تبعیت از رهنمودهای آسمانی مقام عظمای ولایت ضمن فرا خواندن دانشجویان آگاه به هوشیاری در مقابل فتنه ها و افزودن بر قدرت بصیرت  خویش همراه و همگام با تمامی اقشار جامعه اسلامی ، خاصه جامعه دانشجویان استان ضمن محکوم نمودن این فتنه انگیزی داخلی که ریشه در کینه توزی دشمنان خارج از مرزهای ایران اسلامی دارد از مسئولین محترم دستگاه قضایی و دیگر دست اندرکاران مرتبط خواهان برخورد قانونی با عاملین این مسئله می باشند .

والسلام