کارگاه آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان

دکتر علی بخشی : افراد در هر جامعه ای که هستند باید به قوانین آن جامعه احترام بگذارند .

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی،کارگاه آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان با حضور حاج آقا کاظمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، اساتید مشاوره ، مسئولین آموزشی دانشکده ها  ، مدیران فرهنگی و دانشجویی  ، مسئولین خوابگاههای دانشجویی ، ناظمه ها و اعضاء کمیته حجاب و عفاف معاونت فرهنگی دانشجویی روز دوشنبه 24 آذرماه در محل سالن شهدای دانشجو ساختمان شماره 2 برگزار گردید ، در این کارگاه دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی ضمن خیر مقدم به حاضرین در ارتباط با آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان گفت: یکی از بندهای این آیین نامه مشارکت اساتید و اعضاء هیئت علمی در کلاس های آموزشی است که با همکاری همه معاونت های دانشگاه به خصوص معاونت آموزشی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری انشاء ا... زمینه مشارکت فعال اساتید در خصوص عملی کردن آیین نامه پوشش حرفه ای دانشجویان در محیط های دانشگاهی فراهم می آوریم .
دکتر علی بخشی در بخش دیگری از سخنان خود ، ضمن دعوت از همه مسئولین دانشکده ها در مشارکت فعال در اجرای آیین نامه مذکور بر اساس وظیفه کاری و شرعی خود گفت : آمار و گزارشات رسیده حاکی از آن است دانشکده هایی که با استفاده از شیوه ارشادی استفاده می کنند و نقش مداخله جویانه ای در اجرای این آیین نامه ها دارند ، به مراتب با مشکلات کمتری در خصوص رفتار دانشجویان مواجه هستند ، در بخش دیگری از این نشست حسن ناصری دبیر شورای انضباطی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از روند نظارت و اجرای آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای دانشجویان شرح وظایف و اهداف کمیته حجاب و عفاف معاونت فرهنگی دانشجویی را برشمرد ، در پایان حاضرین به ارائه پیشنهادات خود در خصوص اطلاع رسانی از نحوه پوشش - حضور به موقع در کلاس های درس - رفتار حرفه ای دانشجویان پرداختند که با حضور مسئولین حاضر مورد بررسی قرار گرفت .

پوشش2