برنامه های ستاد دهه فجر شورای فرهنگی دانشگاه اعلام شد .

مواردی از قبیل: آذین بندی کلیه مراکز - برگزاری جشن بزرگ انقلاب ، برگزاری جشنواره فرهنگی انقلاب - رزرو سالن سینما - مسابقه وبلاگ نویسی - دیدار با خانواده شهدا - برگزاری مسابقات ورزشی و ...

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی :
دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با اشاره به نقش موثر دانشگاهیان و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی  اظهار داشت : در دهه فجر انقلاب اسلامی باید برای ارتقای کیفیت برنامه ها و همچنین افزایش کمی این برنامه ها تلاش شود و در این بخش می توان از ظرفیت ها ، پتانسیل و توانایی های کلیه نهادهای عضو شورای فرهنگی ، تشکل ها ،کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان استفاده کرد.
بهمن الماسی مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در حاشیه جلسه شورای اداری این معاونت مواردی از قبیل: آذین بندی کلیه مراکز - برگزاری جشن بزرگ انقلاب ، برگزاری جشنواره فرهنگی انقلاب - رزرو سالن سینما - مسابقه وبلاگ نویسی - دیدار با خانواده شهدا - برگزاری مسابقات ورزشی را از برنامه های قابل اجرا در این ایام عنوان کرد .