تشکیل شورای تامین بهداشت روانی

اولین جلسه شورای تامین بهداشت روانی در تاریخ 9/10/88 با حضور دکتر نوریزاد رئیس دانشگاه ،دکتر اختری معاونت دانشجویی فرهنگی و مسئولین اداره مشاوره و آموزش در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه آقای دکتر اختری پس از ارائه آمار جامعی از مسائل و مشکلات دانشجویان و گزارش فعالیت هسته های پیشرفت تحصیلی در دانشکده ها به کمبود نیروی تخصصی در اداره مشاوره اشاره کردند . در ادامه جناب آقای دکتر نوری زاد ضمن تاکید بر تاثیر مثبت برنامه های دینی و مذهبی در جهت ارتقاء سلامت روان دانشجویان پیشنهاداتی از قبیل ایجاد کتابخانه الکترونیک در خوابگاهها و تهیه مجلات و بروشورهای آموزشی را بیان نمودند .
در پایان هر کدام از اعضاء به بیان راهکارهایی جهت ارتقاء و گسترش سطح فعالیت های ارائه شده به دانشجویان پرداختند .
در پایان این جلسه اعضاء شورا ابراز امیدواری کردند که  با فعالیت مستمر این شورا بتوان گامی فراتر در ایجاد شرایط بهینه برای تربیت دانشجویان فرهیخته در محیط دانشگاه برداشته شود .