مد خوب یا بد ! عنوان کارگاه آموزشی دانشجویان دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی ، کارگاه آموزشی با حضور دانشجویان دانشکده بهداشت در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد ، در این کارگاه آموزشی که توسط اداره امور فرهنگی با همکاری دانشجویان فعال فرهنگی و تشکل های دانشجویی برگزار شد ، حجت الاسلام دکتر احمدی ریاست دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه در خصوص مد گرایی و تاثیر شبکه های غربی در اشاعه فرهنگ نادرست ، مدگرایی افراطی ، دسته بندی انواع مد بصورت مد خوب و مد بد ، به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان احادیثی از ائمه اطهار و علمای دینی پیرامون این مسئله و زوایای مختلف مد و مدگرایی را تعیین نمود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت . پایان بخش این کارگاه آموزشی جلسه پرسش و پاسخ بود که دانشجویان پاسخ سئوالات خود را از کارشناس و مدرس کارگاه دریافت نمودند .

مد2