ساخت دو خوابگاه جدید در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاون فرهنگی دانشجویی از ساخت دو باب خوابگاه جدید در این دانشگاه خبر داد

معاون فرهنگی دانشجویی ضمن اشاره به اهمیت امکانات خوابگاهی مناسب و نقش آن در  ایجاد انگیزه و بر طرف شدن دغدغه های معیشتی دانشجویان ، خوابگاهها و امکانات رفاهی را مکمل امکانات آموزشی و پژوهشی دانست و بر توسعه فضاهای خوابگاهی و رفاهی مورد نیاز تاکید کرد .
دکتر رضا علی بخشی افزود : با پیگیری های بعمل آمده و مکاتبات صورت گرفته با استانداری کرمانشاه و وزارتخانه ، ساخت دو باب خوابگاه دانشجویی جمعا به ظرفیت 1000 نفر در دستور کار قرار گرفت که از مجموع اعتبارات مورد نیاز استانداری کرمانشاه 20 میلیارد ریال و وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی نیز 10 میلیارد ریال آنرا تقبل نموده است .

وی  با تاکید بر نقش بی بدیل خیرین در توسعه امکانات رفاهی و خوابگاهی از خیرین و فعالان اقتصادی برای حضور و مشارکت هرچه بیشتر و سهیم شدن در توسعه زیر ساخت های آموزشی دعوت کرد .

لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی با 5 خوابگاه ملکی و یک خوابگاه استیجاری امکان اسکان 1500 نفر دانشجو را فراهم کرده است ، که قدمت بعضی از این خوابگاهها به 50 سال می رسد .