برگزاری همایش آیین همدلی

همایش سالانه انجمن خیریه دانشجویی امام علی (ع) تحت عنوان آیین همدلی با حضور بیش از 500 نفر از دانشجویان ، اساتید و مسئولین دانشگاه در روز شنبه مورخ 9/12/93 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) از ساعت 19 لغایت 23 برگزار گردید . این همایش که با هدف جمع آوری کمک های دانشجویی و اساتید و مسئولین برگزار گردید با قرائت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید و در ادامه برنامه هایی چون گروه طنز ، گروه موسیقی ، مسابقه فرهنگی ، معرفی اهداف و ماهیت انجمن خیریه امام علی (ع) از سوی دانشجویان برگزار گردید .
از جمله برنامه های جانبی دیگر که در این مراسم انجام شد ایجاد بازار خیریه در محوطه بیرون سالن اجتماعات زنده یاد نوروز نژاد بود که دانشجویان و مدعوین مراسم پس از اتمام مراسم با خرید هدایایی به انجمن مدد رسانده و آنان ر ا در پیشبرد اهداف خدا پسندانه خود یاری نمودند .