غرفه انجمن های دانشجویی در نمایشگاه هفته سلامت با استقبال چشمگیری مواجه گردید

حضور فعال معاونت فرهنگی دانشجویی در نمایشگاه هفته سلامت

به گزارش معاونت فرهنگی دانشجویی ، مجموعه اقدامات معاونت فرهنگی دانشجویی در خصوص سلامت جسم و روان در قالب 5 غرفه در نمایشگاه هفته سلامت که از اول تا هفتم اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاههای کرمانشاه برگزار گردید ، به نمایش گذاشته شد .
اداره امور فرهنگی و اداره تربیت بدنی برپایی غرفه هایی ضمن نمایش دستاوردهای فرهنگی ورزشی ، توزیع بروشورهای آموزشی ، به برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی و اجرای برنامه زنده توسط هنرمندان طنز استانی به تناسب روزهای نامگذاری شده هفته سلامت پرداختند که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت .
اداره مشاوره دانشجویی با حضور کارشناسان خود نیز به ارائه خدماتی از قبیل مشاوره حضوری ، توزیع بروشورهای آموزشی ، ارائه راهنمایی ها و راهکارهای روانشناسی پرداختند . در این میان انجمن علمی ابن سینا با ارائه راهکارهای پیشگیری از دیابت و سرطان و تغذیه سالم و انجمن خیریه امام علی (ع) با جمع آوری کمک های مردمی و فروش محصولات فرهنگی به نفع دانشجویان بی بضاعت یکی از پر بارترین غرفه های نمایشگاه ، هفته سلامت بشمار می رفت .

سلامت 3
سلامت 2