برگزاری دو دوره کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان نیمه دوم

کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید ، ورودی نیمه دوم سال تحصیلی 94-93

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، دانشجویان رشته های بهداشت عمومی ، صنایع غذایی ، فوریت های پزشکی ، پرستاری و دندانپزشکی جمعا به تعداد 109 نفر در تاریخ های 29/1/94 و 31/1/94 از ساعت 8 صبح الی 13 ظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان مهارت های زندگی را آموزش دیدند .
کارگاههای فوق الذکر با آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید سپس سرکار خانم پرستو عباسپور مطالبی را در مورد کلیات مهارت های زندگی و ارتباط موثر همراه با کار عملی به دانشجویان ارائه دادند در ادامه آقای فرید عباسی به بیان مطالب تئوری و عملی در رابطه با مهارت جراتمندی و قاطعیت و نه گفتن پرداختند . سرکار خانم سعیدی به عنوان مدرس کارگاه سوم مطالبی را تحت عنوان مهارت مدیریت استرس بصورت تئوری و عملی بیان نمودند در ادامه کارگاه با نظر سنجی و پس آزمون در ساعت 13 ظهر پایان پذیرفت .

کارگاه 7-6
کارگاه 7-4