دکتر علی بخشی از برگزاری 677 برنامه فرهنگی در سال 93 خبر داد .

در سال گذشته 677 برنامه از برنامه های مصوب شورای فرهنگی دانشگاه به اجراء درآمده است .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به برگزاری 24 جلسه شورای فرهنگی و تصویب اجرای 701 برنامه گفت : در این مدت 12 اردوی علمی ، سیاحتی و زیارتی با حضور بیش از یک هزار نفر از دانشجویان برگزار شده است .
 دکتر رضا علی بخشی گفت : برگزاری 15 مسابقه در عرصه های مختلف و هشت نمایشگاه و نیز برگزاری همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود در دو مقطع و برگزاری 7 کلاس آموزشی و فوق برنامه را از جمله فعالیت های فرهنگی این معاونت برشمرد .
 وی برگزاری 5 کرسی آزاد اندیشی و 60 دوره آموزشی و نمایشگاه های مختلف در خصوص نماز ، برگزاری 45 برنامه دعا و نیایش و آیین های معنوی باحضور 8580 دانشجو ، برگزاری 31 مراسم ملی و مذهبی با شرکت حدود 20 هزار دانشجو و کارمند و چاپ 15 شماره نشریات را از جمله اقدامات فرهنگی نام برد.
دکتر علی بخشی همچنین از کسب دو مقام اول کشوی در رشته مشاعره و نرم افزار فرهنگی و یک مقام سوم در حوزه ابتکارات و دستاوردهای نوین فرهنگی در جشنواره های کشوری و نیز انتخاب دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خبر داد .

پایش 3

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴