نشست صمیمی معاون فرهنگی دانشجویی با دبیران کانون های دانشجویی

دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی در ابتدای این نشست ضمن بیان اهمیت فعالیت های فرهنگی و دانشجویی در این برهه حساس و اعلام حمایت مسئولین دانشگاه از این برنامه ها ، فعالین فرهنگی و کانون های دانشجویی را به فعالیت بیشتر در راستای اهداف متعالی دانشگاه دعوت نمود .
در این جلسه به بهانه حضور کانون های دانشجویی دانشگاه در مجمع کانون های دانشجویی سراسر کشور که از 14 لغایت 17 اردیبهشت ماه در خزر آباد ساری برگزار گردید ، دبیران کانون های دانشجویی برخی از درخواست های خود را مبنی بر تجهیز کانون های دانشجویی و برگزاری مستمر جلسات را مطرح نمودند ، همچنین در این جلسه مقرر گردید کانون ها هر ماه برنامه های عملیاتی خود را به شورای دبیران ارائه نمایند . تا در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه مطرح گردد. به پیشنهاد دبیران کانون های دانشجویی مقرر گردید یک نشریه داخلی به منظور درج فعالیت و برنامه های خود بصورت ماهنامه یا فصلنامه به چاپ برسانند .