با همت کانونهای دانشجویی جشن میلاد امام علی (ع) و روز پدر در دانشکده های بهداشت و پیرا پزشکی برگزار شد .

با همت کانونهای دانشجویی  جشن میلاد امام علی (ع) و روز پدر در دانشکده های بهداشت و پیرا پزشکی برگزار شد .

جشن میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع ) و بزرگداشت مقام پدر با حضور روسای دانشکده ها ،معاونین ، مدیرا ن گروههای آموزشی و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشکده پیرا پزشکی برگزار گردید .

در این مراسم با شکوه که توسط کانونهای دانشجویی سرزمین مهر - کوانتوم - یاوران فرهنگ - بسیج دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد ، بیش از 500 نفر از دانشجویان حضور داشتند .در بخشی از این مراسم حجت الاسلام خشنودی نماینده ولی فقیه در سپاه کرمانشاه به معرفی شخصیت حضرت علی (ع) پرداخت و اظهار داشت : آن امام بزرگوار از شیعیان و پیروان خود خواسته است تابا پرهیزگاری تلاش و پاکدامنی و استوار و محکم در راه خدا ایستادن به مکتب و آرمان اسلام کمک نمایند .

اجرای زنده برنامه طنز - مولودی خوانی - پخش کلیپ - و پذیرایی از دیگر بخشهای این مراسم دانشجویی بود که مورد استقبال حاظرین قرار گرفت .

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۴:۰۹