دانشجویان فعال کانون های فرهنگی با امید حیات و نشاط دوباره به دانشگاه بازگشتند

نشست 4 روزه دبیران کانون های دانشجویی سراسر کشور در مجتمع خزر آباد ساری به پایان رسید . 12 نفر از دبیران کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیز ضمن شرکت در این گردهمایی 4 روزه ، حضور در نشست های تخصصی ، نشست بیان مشکلات با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت متبوع و دیدار های دوستانه با دبیران کانون های دانشجویی دیگر استانها به تعاملی سازنده با دانشجویان فعال در کانون های دانشجویی دست یافتند . یکی از نکات قابل توجه که به اهمیت این گردهمایی ها را می افزود پیام وزیر محترم بهداشت  ، درمان و آموزش پزشکی به این نشست بود که در بخشی از آن اشاره گردید ، دانشگاه باید برای فعالیت در عرصه علم و دانش ، فرهنگی و اجتماعی برنامه داشته باشند . روز دوم این گردهمایی 4 روزه برنامه تربیون آزاد با حضور دکتر فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و دکتر علامه مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت بود که دانشجویان ضمن بیان دیدگاه ها و مسائل پیرامون فعالیت های فرهنگی سئوالات خود را از مسئولین مطره نمودند .
حضور در برنامه اختتامیه و شعر خوانی نوید پرویری فرد دبیر کانون روزنه از دانشگاه کرمانشاه از دیگر نکات حائز اهمیت در این نشست بود .