کانون گردشگری دانشجویی به مناسبت هفته خوابگاهها برگزار کرد

اردوی تفریحی دانشجویی به همراه مسابقه آشپزی در اردو به مقصد سراب صحنه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، طاهره لطفی دانشجوی رشته رادیولوژی( سرزمین مهر) و مسئول کانون گردشگری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گفت : این اردو با همکاری اداره امور فرهنگی  و فوق برنامه به ئمناسبت هفته خوابگاه با استعداد 90 نفر از دانشجویان خوابگاه به منطقه تفریحی سراب صحنه کرمانشاه برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود .
یکی از نکته های حائز اهمیت در این اردو استفاده از ایده دانشجویان در برگزاری مسابقه آشپزی در حین اردو بود که بیش از 70 نفر از دانشجویان اقدام به تهیه و پخت جوجه کباب در فضای باز نموده و در پایان به 10 نفر از دانشجویان برتر آشپزی جوائزی اهداء گردید . همچنین در این اردوی یکروزه کارشناسان اداره مشاوره دانشجویی ضمن همراهی با دانشجویان در طی اردو با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات در خصوص کاهش اضطراب امتحان با دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند . برپایی نماز جماعت و زیارت امامزاده باقر (ع) شهرستان بیستون نیز از دیگر برنامه های جانبی این اردوی تفریحی و دانشجویی بود . و در پایان نظر سنجی از دانشجویان بعمل آمد .

آشپزی 1آشپزی 3آشپزی 2آشپزی 4آشپزی 6آشپزی 9

۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲