اخبار

بمناسبت هفته خوابگاهها

بمناسبت هفته خوابگاهها
برگزاری مسابقه آشپزی در خوابگاههای دانشجویی آیت اله طالقانی و شهید مفتح بلوک 37 و 38

 

 

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و کارشناسان امور فرهنگی به مناسبت هفته خوابگاهها یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران طالقانی و مفتح برگزار شد .
مدیر فرهنگی دانشگاه در حاشیه این مسابقه گفت : متاسفانه بسیاری از دانشجویان به دلیل مشغله درسی و دوری از خانواده به مصرف هرگونه مواد غذایی روی می آورند که در این میان استفاده از غذاها فست فود در میان دانشجویان رواج زیادی پیدا کرده است . بنابراین توجه به تغذیه سالم و با ارزش غذایی بالا در زمان تحصیل و بالاخص فصل امتحانات باید از سوی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد .
بهمن الماسی تصریح کرد ، هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل و سالن ایرانی به ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه بوده است .
مدیر فرهنگی دانشگاه ، ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده را طعم غذا ، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزئین غذای مورد نظر عنوان کرد و اظهار داشت با رای داوران حاضر و نمایندگان دانشجویان در دو نوع غذای طبخ شده توسط دانشجویان ده گروه از بین بیست گروه شرکت کننده در خوابگاههای طالقانی و مفتح به عنوان آشپز برتر انتخاب شده و جوایز نقدی به آنها اهداء گردید .

طالقاني 5طالقانی 3
طالقانی 4
طالقانی 2

۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید