پروژه به منظور جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه ها و نیز کیفی تر شدن نظارت بر امور تغذیه دانشجویان ساماندهی گردید .
مهندس جوادیان مسئول واحد IT معاونت فرهنگی دانشجویی در این باره گفت : با توجه به پراکندگی مراکز سلف سرویس دانشجویی و رزرو و دریافت روزانه بیش از 2000 وعده غذای نهار و شام توسط دانشجویان و مشکلاتی که در سیستم اتوماسیون غیر شبکه وجود داشت : این پروژه راه اندازی و ساماندهی گردید که از مزایای این طرح می توان به موارد زیر اشاره کرد "
- استفاده بهینه از نیروی انسانی در ججلوگیری از مراجعات غیر ضروری دانشجویان ، جلوگیری از پخت غذای مازاد با توجه به دسترسی به آمار دقیق .
وی از اهداف این طرح که در راستای بهره وری و الکترونیکی کردن فرایندهاست را افزایش راندمان کار سلف سرویس ها و واحد اداره تغذیه دانست .