کاروان زیارتی رهپویان انتظار ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه راهی مرقد مطهر امام راحل (ره) شد.

این کاروان 160 نفره که به قصد شرکت در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی حرکت کرد مورد  استقبال خوب دانشجویان ، کارکنان ، بازنشستگان و خانواده های آنها قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی در حاشیه این مراسم که به همت بسیج جامعه پزشکی و امور فرهنگی برگزار گردید ، دانشگاهیان پس از زیارت حرم مطهر و شرکت در مراسم سخنرانی رهبر معظم انقلاب ، پس از صرف ناهار و برپایی نماز جماعت به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه و مسجد مقدس جمکران رفتند و در برنامه های فرهنگی تدارک دیده شده در این اردو از قبیل مسابقه فرهنگی و توزیع بروشور شرکت نمودند و پس از صرف شام به سمت کرمانشاه حرکت نمودند .

ارتحال 8-94
ارتحال 6-94