بیمارستان طالقانی قهرمان مسابقات فوتسال کارمندی شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی مسابقات فوتسال گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور 16 تیم در قالب 4 گروه برگزار شد .

که در پایان تیمهای معاونت دانشجویی فرهنگی ، ستاد دانشگاه ، بیمارستان طالقانی و بیمارستان امام رضا به مرحله پایانی راه یافتند .
 برپایه این گزارش روز شنبه 8/12/88 در سالن ورزشی شهدا ابتدا تیمهای ستاد دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی بازی رده بندی را برگزار کردند که در نتیجه تیم ستاد دانشگاه در یک بازی پایاپای معاونت دانشجویی فرهنگی را از مقابل برداشت و به مقام سوم رسید . در بازی فینال نیز بیمارستان طالقانی با نتیجه 4-6 بیمارستان امام رضا (ع) را برد و قهرمان این دوره از مسابقات شد .
لازم به ذکر است که این مسابقات در طول سال به مناسبت های مختلف در جهت ارتقاء سطح سلامت کارمندان و پویایی ورزش کارمندی برگزار میشود .