آمادگی تیم های اعزامی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به المپیاد ورزشی

احمد مظاهری از تشکیل کارگاه آموزشی هدایت استرس مثبت در مسابقات ورزشی برای دانشجویان دختر شرکت کننده در المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.
رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه افزود 66 ورزشکار دختر در هشت رشته های :بسکتبال،والیبال ،بدمینتون،شطرنج،دوومیدانی،تیر اندازی ، کاراته و شنا از 23 لغایت 31 مردادماه سالجاری در المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در ارومیه شرکت خواهند کرد .
وی گفت :یکی از اقدامات انجام شده به منظور آمادگی روحی و روانی ورزشکاران جهت حضور در میادین ورزشی برگزاری کارگاه آموزشی تاثیر استرس در مسابقات ورزشی بودکه در آن دکتر عمران داوری نژاد در خصوص هیجان های مثبت و کنترل استرس در رویارویی با حریفان در میادین ورزشی مطالبی عنوان کرد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت .