کاروان ورزشی 76 نفری دانشگاه به دوزادهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاههای علوم پزشکی کشور اعزام شد

دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ضمن تایید این خبر گفت :دختران ورزشکار اعزامی از دانشگاه در قالب 8 تیم در رقابت های دوازدهمین المپیاد دانشجویی کشور شرکت خواهند کرد ،
دبیر شورای فرهنگی دانشگاه ، خاطر نشان کرد : اداره تربیت بدنی این معاونت با هدف تامین در سلامت و نشاط اجتماعی دانشجویی ، فعالیت های زیادی را جهت آماده سازی تیم های شرکت کننده در المپیاد به انجام رسانده است .
دکتر رضا علی بخشی اضافه کرد در دوازدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشجو علوم پزشکی کشور 1500 ورزشکار از 46 دانشگاه شرکت خواهند کرد که امید داریم دختران دانشجو این دانشگاه در این رقابت ها افتخار آفرین باشد.
لازم به ذکر است 18 نفر مربی ، سرپرست و عوامل اجرایی تیم اعزامی به المپیاد را همراهی کردند . به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور ، دوزادهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، از 23 تا 30 مردادماه در ارومیه برگزار می شود .

۲۴ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱