منتخبین دانشجویان در شوراهای صنفی معرفی شدند

نتایج انتخابات شورای صنفی خوابگاهها

انتخابات شورای صنفی خوابگاههای دانشجویی با هدف تقویت حضور دانشجویان در مشارکت ،برنامه ریزی و همکاری در برنامه های مختلف صنفی ، رفاهی ، فرهنگی در 3 شعبه در خوابگاههای دختران بوستان 2 ، آیت اله طالقانی و شهید مفتح و 2 شعبه در خوابگاههای پسران بوستان 1 و شهید مفتح برگزار گردید .
در این انتخابات 467نفر شرکت کردند و 9 نفر برای خوابگاههای ذکر شده انتخاب گردیدند .
یادآور می شود اعضای این شورا از میان دانشجویان ساکن هر خوابگاه برای مدت یک سال انتخاب می شوند و مسئولیت پیگیری امور صنفی دانشجویان ساکن خوابگاه خود را به عهده دارند . لازم به ذکر است به منظور صحت و سلامت کامل انتخابات ، حراست دانشگاه ، مدیریت فرهنگی و مدیریت دانشجویی و کمیته ناظر بر انتخابات شورای صنفی نظارت داشتند . نتایج این انتخابات به شرح ذیل می باشد :
زهرا فاضل=رشته بهداشت عمومی
- تسنیم جوهری=رشته پزشکی هسته ای