سومین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته داروسازی

به گزرارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و فردی در دانشجویان سومین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید در تاریخ 18/8/94 از ساعت 8 صبح الی 17 عصر با حضور 39 نفر از دانشجویان رشته داروسازی در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید .
در این کارگاه پس از تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر مجرب ریاست محترم دانشکده داروسازی ضمن خیر مقدم به دانشجویان مطلبی را به عنوان مقدمه بیان نمودند در ادامه جناب آقای دکتر علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی بر اجرای کارگاه تاکید کردند . پس از اجرای پیش آزمون سرکار خانم پرستو عباسپور با مروری کلی به مهارت های زندگی به بیان مهارت ارتباط موثر و بین فردی پرداختند پس از پذیرایی آقای فرید عباسی مدرس کارگاه مهارت جراتمندی و قاطعیت و نه گفتن مباحثی را بصورت تئوری و عملی به دانشجویان ارائه نمودند . سپس سرکار خانم سعیدی مهارت مدیریت استرس را تدریس کردند . پس از اقامه نماز و صرف نهار ، آقای دکتر حسین بیگلری به ارائه مطالبی در خصوص آسیب شناسی داروهای روان گردان و نوپدید پرداختند . کارگاه بعدی توسط آقای امیر حسین افکاری (کارشناس پلیس فتا ) در خصوص آسیب شناسی فضاهایمجازی تدریس شد و در ادامه پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی کارگاه در ساعت 17 عصر پایان یافت .

داروسازی 3
داروسازی 1داروسازی 2داروسازی 6داروسازی 4