کانون شعر و ادب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار کرد.

کانون شعر و ادب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  برگزار کرد.
پنجمین نشست ادبی در دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی کانون شعر و ادب ( اندیشه دانشجو) همزمان با فصل پاییز از سلسله نشست های خود پنجمین نشست را در دانشکده بهداشت برگزار کرد که دانشجویان در حضور یکی از اساتید حوزه هنری، آقای مهرداد رضایی آثار خود را از قبیل اشعار کلاسیک، اشعار نو، ترانه و دلنوشته ارائه دادند.
استاد رضایی به نقد و بررسی آثار ادبی دانشجویان پرداخت و همچنین مباحثی پیرامون قالب های شعری، اوزان شعر و محتوا و معنا شعر و ... عنوان نمود ایشان برای بهتر خواندن اشعار، توسط دانشجویان، خود بار دیگر اشعار آنها را می خواندند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت. این کانون دوشنبه هر هفته به صورت دوره ای در سه دانشکده ی پیرا پزشکی، بهداشت و داروسازی برگزار می شود. ششمین جلسه ی این کانون در مورخ 2/9/1394 روز دوشنبه، راس ساعت 12/30 لغایت 14 در دانشکده داروسازی برگزار می شود. از علاقمندان برای شرکت در این محفل دعوت به عمل می آید. لازم به ذکر است که کانون شعر و ادب دانشگاه با بیش از 200 نفر عضو یکی از 16 کانون فعال دانشجویی در دانشگاه است.

شعر و ادب . بهداشت2شعر و ادب . بهداشت1
شعر و ادب . بهداشت3