پنجمین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

رشته های علوم آزمایشــــــگاهی ، هوشبــــــری ، پزشکی هسته ای

پنجمین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید رشته های علوم آزمایشگاهی - هوشبری - پزشکی هسته ای در تاریخ 9/9/94 از ساعت 8 صبح الی 17 عصر با حضور 75 نفر از دانشجویان در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید . کارگاه مذکور که با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید .
در ابتدا سرکار خانم دکتر رضوان مدنی ریاست محترم دانشکده پیراپزشکی ضمن خیر مقدم به اهمیت آموزش مهارت های زندگی پرداختند . سپس آقای دکتر رضا علی بخشی معاونت محترم فرهنگی دانشجویی پس از خوش آمد گویی مدیریت زمان را بهترین روش برنامه ریزی در زندگی و تحصیلی دانستند . مهارت اول را با عنوان مهارت برقراری ارتباط بین فردی موثر را سرکار خانم پرستو عباسپور رئیس اداره مشاوره دانشگاه تدریس نمودند . سپس آقای فرید عباسی کارشناس اداره مشاوره مهارت جراتمندی و قاطعیت و نه گفتن را بصورت تئوری و عملی به دانشجویان ارائه دادند . پس از پذیرایی سرکار خانم مژگان سعیدی به عنوان مدرس کارگاه مهارت مدیریت استرس مطالبی را در این خصوص بیان داشتند . پس از نماز و صرف نهار آقای دکتر حسین بیگلری مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت استان به ارائه مطالبی در خصوص آسیب شناسی مصرف مواد روان گردان و اعتیاد آور نو پدید پرداختند .
آسیب شناسی فضای مجازی نیز از دیگر مباحث کارگاه فوق بود که توسط آقای امیر حسین افکاری کارشناس پلیس فتا به خوبی تدریس شد . کارگاه پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی در ساعت 17 به پایان رسید .

اولین کارگاه مشاوره ---1---آذرماه 94
پنجمیین کارگاه مشاوره ---7---آذرماه 94کارگاه 4-مشاورهپنجمیین کارگاه مشاوره ---5---آذرماه 94
پنجمیین کارگاه مشاوره ---6---آذرماه 94