کانون سلامت دانشگاه برگزار کرد

نشست آموزشی (( بهداشت خواب و راهکارهایی جهت پیشگیری از اختلالات خواب در دانشجویان))

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، کانون دانشجویی سلامت با همت اداره مشاوره و سلامت روان و اداره امور فرهنگی نشست دانشجویی در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار کرد .
در این نشست که بیش از 130 نفر از دانشجویان شرکت کردند ، خانم دکتر کبودی رئیس دانشکده پرستاری مامایی ضمن خیر مقدم دانشجویان را به شرکت در فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه در دوران دانشجویی تشویق کرد و از معاونت فرهنگی دانشجویی و ریاست دانشگاه به جهت حمایت از برنامه های فرهنگی تشکر و قدردانی نمود .
در ادامه خالدی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی که به عنوان مدرس به این نشست دعوت شده بود ، به بیان مباحثی در خصوص اختلالات خواب ، عوارض مصرف داروهای خواب آور و بهداشت خواب به خصوص در محیط های جمعی و خوابگاهی پرداختند و به پرسش های دانشجویان در این زمینه نیز پاسخ دادند .
معرفی کمیته های مختلف کانون سلامت توسط خانم سپیده امیری دبیر این كانون یکی دیگر از فرصت های این نشست دانشجویی بود که ضمن دعوت از دانشجویان جهت عضویت در کانون اظهار داشت : دانشجویان موضوعات مدنظر خود را جهت آموزش در نشست های آتی به دبیر کانون اعلام نمایند .

کانون سلامت 1
کانون سلامت 3 کانون سلامت 6