یک نشریه جدید در دانشگاه مجوز انتشار گرفت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی با حضور کلیه اعضاء تشکیل گردید .
در این جلسه دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی و رئیس کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی پیرامون محتویات نشریات دانشگاهی و هدف از چاپ نشریات مطالبی ارائه نمود و حاضران در جلسه نیز هر کدام نقطه نظرات خود را در زمینه پر بار نمودن نشریات بیان داشتند .
و با تاکید بر الکترونیکی نمودن نشریات در وب سایت دانشگاه به نقاد بودن نشریات در قسمت های مختلف دانشگاه جهت ارتقاء مسائل آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و سیاسی اشاره نمودند .
همچنین در این جلسه نشریه علمی خبری درگاه سلامت به صاحب امتیازی معاونت غذا و دارو و مدیر مسئولی دکتر امید عبدی مجوز انتشار گرفت . در این جلسه ، اعضای جدید کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برای مدت یکسال انتخاب و ابلاغ گردید .

نشریه 3
نشریه1