دومین جشنواره فرهنگی ، هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد مقدس

حضور دانشجویان برگزیده جشنواره – دبیر کانونهای دانشجویی – مدیر فرهنگی و کارشناسان فرهنگی در جشنواره و برپایی نمایشگاه ویژه استان کرمانشاه
تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه متشکل از مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ، کارشناسان فرهنگی ، دانشجویان برگزیده جشنواره ، دبیر کانون های فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه در تاریخ 27/2/89 در مشهد مقدس مستقر شدند و در روز 28/2/89 اقدام به برگزاری نمایشگاهی متشکل از نشریات منتشره دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توسط اساتید و هیات علمی –پایان نامه های دانشجویی – پمفلت های دانشگاه – نرم افزارهای تولید شده توسط معاونت دانشجویی –فرهنگی دانشگاه ، نشریات دانشجویی ، یادمانی از شهدای دانشجوی این دانشگاه ، تصاویری از فعالیت های فرهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی نمادی از 8 سال دفاع مقدس ، جمعی از آثار دانشجویان برتر در جشنواره های قبل و تعدادی از صنایع دستی کرمانشاه به همراه پمفلت هایی از  گردشگری استان به همراه CD گردشگری و .... برگزار گردید . در این نمایشگاه نمادی باشکوه از طاق بستان بصورت سبز تهیه شده بود که در محلی در نمایشگاه از آن استفاده شد و شکوه این اثر باستانی را به نمایش گذاشت .
لازم به ذکر است در طی دو روز برگزاری نمایشگاه از بازدید کنندگان با سوغات کرمانشاه پذیرایی به عمل آمد و هر بازدید کننده از پمفلت های دانشگاه و کرمانشاه به همراه صنایع دستی و نرم افزارهای تولید شده توسط دانشگاه بصورت هدیه تقدیم گردید .