یک نشریه جدید در دانشگاه مجوز انتشار گرفت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی در روز دوشنبه 30/1/95 در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی با حضور کلیه اعضاء تشکیل گردید .
در این جلسه دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی و رئیس کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی پیرامون محتویات نشریات دانشگاهی و هدف از چاپ نشریات مطالبی ارائه نمود و حاضران در جلسه نیز هر کدام نقطه نظرات خود را در زمینه پر بار نمودن نشریات بیان داشتند .
و با تاکید بر الکترونیکی نمودن نشریات در وب سایت دانشگاه به نقاد بودن نشریات در قسمت های مختلف دانشگاه جهت ارتقاء مسائل آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و سیاسی اشاره نمودند .
همچنین در این جلسه ماهنامه فرهنگی ، اجتماعی نگین سلامت به صاحب امتیازی مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) و مدیر مسئولی دکتر علی سروش مجوز انتشار گرفت .

نشریه1