نشست دانشجویی (( تحت عنوان نقش زن در جهاد )) با حضور خانواده های شهدای حرم ( شهیدان نوروزی و نقشبندی)

در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه نشست دانشجویی با عنوان نقش زن در جهاد با حضور خانواده های معظم شهدای حرم ( شهید نوروزی و شهید نقشبندی) در محل سالن اجتماعات بیمارستان طالقانی با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.
در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا افشار ، پیرامون نقش زن در جهاد به ایراد سخنرانی پرداختند و مادر و همسر شهید مهدی نوروزی شهید مدافع حرم ، خاطراتی از زمان حیات آن بزرگوار و نحوه به شهادت رسیدن ایشان بیان نمودند . از برنامه های جانبی اجراء شده پخش کلیپ ، قرائت مقاله ، شعر خوانی (توسط پدر شهید نقشبندی ) بود و در پایان مراسم به تعدادی از دانشجویان در عرصه های جهادی و قرآنی و ... به رسم یادبود جوایزی اهداء گردید .

شهدای حرم 7
شهدای حرم 6