نشست ازدواج در خوابگاههای دانشجویی

نهاد خانواده یکی از نهادهای مهم اجتماعی است که با ازدواج آغاز می شود .ازدواج نقطه  عطفی در زندگی انسان است و یکی از مهمترین تصمیمات در طول زندگی فرد می باشد. اما این تصمیم بایستی زمانی گرفته شود که اطلاعات ، دانسته ها ، تجربه و پختگی ما در برابر بزرگی این تصمیم کامل شود.آموزش پیش از ازدواج تلاشی در راستای کاهش ازدواجهای ناموفق است ،این دسته از آموزشها سعی دارند پیش از اینکه افراد در گیر یک قرار داد مذهبی ،بین فردی ،اجتماعی ،اقتصادی وقانونی شوند با وجوه مختلف این قراردادها آشنا شوند. این آموزشها در گذشته در خود خانوادها بصورت غیر آکادمیک ارائه می شد اما تغییرات سریع دنیای کنونی و نیازهای جدید متعاقب آن باعث شد که بخشی از این آموزشها در نهادهای خارج از خانواده انجام شود. درعین اینکه آموزش خود خانواده منتفی نیست اما نیاز به آموزش توسط نهادی غیر از خانواده شدیدا احساس می شود. در همین راستا سلسله نشستی های شبانه خوابگاهی با عنوان دانستنی های قبل از ازدواج با مدرسی سرکار خانم مژگان سعیدی دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی به شرح ذیل برگزار گردید :

خوابگاه

مورخ

ساعت

تعداد

1

بوستان

5/2/1395

25

2

طالقانی

11/2/95

35

3

مفتح

12/2/95

77

قابل ذکر است سرفصل های نشست عبارتند از : امار طلاق ونگاه گذرا به تبیین ان ؛ امادگی روانی و فردی ؛ تمایزیافتگی تناسب و توافق ؛ مکمل بودن یا مشابه بودن ، انتخاب اگاهانه.در پایان نشست ها پس از بیان مطالب تئوری سرکار خانم سعیدی به پرسش های دانشجویان در این زمینه پاسخ دادند و از دانشجویان به منظور بررسی فهم دقیق تر مطالب مطرح شده سوالاتی پرسیدند .