مسابقات ورزش پارکی در رشته های بسکتبال - والیبال - شطرنج و ... دانشکده پرستاری ، شنبه 25/2/95 پایان یافت

یک دوره مسابقات پارکی دانشجویان که از اوئایل اردیبهشت توسط دانشجویان در دانشکده پرستاری مامایی آغاز شده بود ، روز شنبه 25/2/95 با برگزاری فینال باریهای والیبال پایان یافت . در این مسابقات افراد زیر به برتری رسیدند .
در رشته شطرنج : سجاد بزگداری (مقام اول) ، سعید محمدی (مقام دوم) ،رضا محمدی (مقام سوم)
در رشته بسکتبال : تیم علوم آزمایشگاه ( مقام اول ) ، محمد جواد ناصری ، سید مجید میر معینی ، علیرضا زنگنه
در رشته فریز بی :سجاد بزگداری ( مقام اول ) ،سعید محمدی (مقام دوم) ،رضا محمدی (مقام سوم)
در رشته والیبال : تیم اول (محمد صابر عزیزی ، سجاد محمدی ، بهادر احمدی ،آرش عسگری و سینا محمدی ) تیم دوم ( حسین معصومی ، مهدی امانی ، محمد صالح خنجری ، مسعود رضایی و جواد قبادی )