برگزاری بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی به مناسبت هفته خوابگاه ها

مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در تاریخ شنبه  25/2/95 با همکاری جهاد دانشگاهی وانجمن ادبی دانشگاه از ساعت 21 الی 23 در آمفی تئاتر مهندس نوروز نژاد برگزار شد.این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم با سخنرانی دکتر رادفر در خصوص عظمت شاهنامه و فردوسی و تشریح بیت اول شاهنامه آغاز گردید و پس از آن شعر خوانی توسط اساتید مدعو و دانشجویان صورت گرفت. از جمله شاعران نامدار استان آقای احمدی محجوب، آقای حساس، آقای توکلی و خانم تکلف پور بودند و از شاعران دانشجو که شعر آنها از بین آثار دیگران انتخاب شده بود نیز خانم ها آزین محمدی، عاطفه دائی چین، نازنین ترابی و رعنا اسکرو بودند.این مراسم با اجرای موسیقی گروه همنوایان و شاهنامه خوانی آقای مهدی ثابت پی و برگزاری مسابقه شاهنامه خوانی و برنده شدن خانم صبا بهاری در بین 4 نفر شرکت کننده و در نهایت تقدیر و تشکر اساتید و دانشجویان شاعر منتخب به پایان رسید.

شب شعر 4شب شعر 1
شب شعر 2 شب شعر 3