اجرای عمومی تئاتر عروسکی کچل کفترباز یا حضور ریاست دانشگاه

اجرای عمومی تئاتر عروسکی توسط گروه تئاتر انجمن هنری دانشگاه در تاریخ سه شنیه  95/3/4 ساعت 22-21 برگزار گردید.تئاتر عروسکی کچل کفترباز با تلاش 11 نفر از دانشجویان مستعد گروه تئاتر دانشگاه پس از نمرین های متمادی برای 150 نفر از دانشجویان دانشگاه اجرای عمومی یرگزار گردید .این گروه یکی از فعالترین کمیته های انجمن هنری معا.نت دانشجویی فرهنگی دانشگاه می باشد .
این اجرا یا حضور ریاست دانشگاه جناب آقای  دکتر کریم همراه با خانواده محترمشان و حاج آقا افشار  مسئول نهاد رهیزی دانشگاه پر  رونق تر بزگزار گردید و یا استقبال دانشجویان روبه رو شد.پس از اتمام تئاتر و معرفی و تشویق عروسک گردان ها ، مراسم با سخنرانی دکتر کریم یه پایان رسید.در این برنامه دکتر کریم سخنانی در خصوص کانون های دانشجویی ایراد فرمودند مبنی بر اینکه کانون های دانشجویی یه مرحله شکوفایی زسیده  و این نشان از تلاش هدفمند  معاونت فرهنگی دانشگاه می باشد  و ذکر کردند که کانون های دانشجویی در حیطه های علمی ، هنری، ادبی ، فناوری و.... در سطح کشور حرفی برای گفتن دارند و هر کدام یه طور جداگانه کاپ های افنخار را در مسابقات و جشنواره ها یه خود اختصاص داده اند. در پایان،  سخنرانی خود  را در مورد ارج نهادن یه نیکی و دوری از عادت به پلیدی و موضوع تئاتر که در خصوص میارزه با ظلم و عدالت خواهی و عشق بود  یه اتمام رساندند.

کفتر باز 2
کفتر باز 3